DIT KATALOG
Ved klik på det grå ikon tilføjes produktet til dit personlige pdf katalog. Når de ønskede produkter er valgt trykkes på DOWNLOAD.
DOWNLOAD DIT KATALOG
 
 
CBC-R
CBC-R
.
CBC-R skabet yder beskyttelse til processer, der skal udføres i sterile omgivelser. Skabet kan også anvendes i renrum, og således levere en arbejdsplads i en endnu højere klasse. 
Den store frontåbning er forsynet med et unik air-curtain teknik, der erstatter frontlugen og dermed giver en behageligere og friere adgang til kabinen. CBC-R opfylder EN-ISO 146444-1 class 5 bestemmelserne. 
Fortuna
Fortuna LAF
Fortuna er energieffektive klasse 1 laminar-flow kabinetter med den nyeste ventilationsteknologi og filterteknologi, der sikrer optimal beskyttelse af produktet. LAFbænken har microprocessorstyring med såvel visuel og akustisk alarm og overvågning af luftflowet. I arbejdskammeret opretholdes en turbulensfri, steril lodret luftstrøm til arbejde med mikrobiologiske processer, der kræver et beskyttet miljø. Fortuna serien yder den ultimative prøvebekyttelse og brugerkomfort og kan leveres med ekstraudstyr.  
Jupiter
Jupiter-class1-LAF
Jupiter Class 1 kabinetter yder ultimativ brugerbeskyttelse. Et højt luftflow på 0,7 m/s i frontåbningen sikrer en høj beskyttelse af brugeren, og Hepa filtrering af den forurenede afkastluft sikrer det omgivende miljø. Jupiter kabinetter er forsynet med programmerbar driftovervågning og alarm.
Titan
Scanlaf-Titan
Denne mini LAF-bænk er et kompakt, persoligt arbejdskabinet, der kan flyttes rundt og placeres på et almindligt laboratoriebord. Med en renhed, der overstiger klasse 100, kan der arbejdes uden risiko for forurening eller krydskontaminering. Titan-PCR har desuden indbygget UV-lys, der holder alle overflader og instrumenter i kabinen sterile. Titan serien er velegnet til arbejde med mikrobiologi, microelektronik, kontaktlinseproduktion etc.
JoomSpirit